TV-lähetykset luotettavasti ohjelmastudiolta suomalaisiin koteihin


Digitan antenni-tv-lähetysten jakelu on monipuolinen kokonaispalvelu, joka sisältää kaiken tarvittavan tekniikan onnistuneisiin ja häiriöttömiin tv-lähetyksiin. 

Digitan rooli

Digita toimii asiakkaan partnerina ja mahdollistaa sen, että asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaan - sisältöjen luomiseen tai kuluttajien kanssa asiointiin. Asiakas toimittaa Digitalle sisällön ja Digita hoitaa koko lähetystoiminnan siitä eteenpäin. Asiakas saa käyttöönsä Digitan suunnittelu- ja käyttökokemuksen sekä vahvan teknisen osaamisen.

Antenni-tv-verkko

Digitan Antenni-tv-verkko on pääasiassa televisiolähetysten välittämiseen tarkoitettu, niin sanottu broadcasting-verkko.

Teknisen luonteensa vuoksi antenni-tv-verkko on erittäin kustannustehokas tapa välittää reaaliaikaiset audiovisuaaliset sisällöt samanaikaisesti korkealaatuisena suurille kohderyhmille. Antenni-tv-verkot tavoittavat laajakaistaisena tiedonsiirtoverkkona käytännössä kaikki suomalaiset, joka päivä.

Asiakkaan televisio-ohjelmat lähetetään halutulle alueelle – joko valtakunnallisesti koko Suomeen tai tietyille valituille alueille. Digita varmistaa tv-yhtiölle koko jakeluketjun saumattoman, joustavan ja häiriöttömän toiminnan.

Ympärivuorokautisen toimintansa sekä huolellisen ja ammattitaitoisen verkkojen suunnittelun ja toteutuksen ansiosta, esimerkiksi vuonna 2011 Digitan TV-lähetysverkkojen käytettävyys oli keskimäärin 99,9 % ajasta.

Antenni-tv-verkon (DVB-T) kapasiteettia voidaan käyttää sekä televisio- että radio-ohjelmistojen välittämisen lisäksi myös erilaisten datapalveluiden välittämiseen.

Televisio- ja radio-ohjelmien lähettäminen Antenni-tv-verkossa vaatii ohjelmistoluvan. Vakiintuneeseen toimintaan ohjelmistoluvat myöntää erillisillä hakukierroksilla Valtioneuvosto, mutta pienimuotoisempaan toimintaan toimilupia saa Viestintävirastolta
(http://www.ficora.fi/index/luvat/tvjaradiotoiminta.html).

Broadcasting-verkon edut:


 •rajoittamaton määrä samanaikaisia käyttäjiä
•suorat lähetykset huippulaadulla ilman katkoksia
•edullisin tapa tavoittaa tv-sisällöillä laajat joukot vastanottajia - vastaanotettavissa kaikkialla manner-Suomessa
•erittäin luotettava tiedonsiirtotekniikka

Antenni-tv-palvelut on tarkoitettu


•kaikille tv-kanaville: Yle, ohjelmistoluvanhaltijat, lyhytaikaiset kanavat
•vapaasti vastaanotettavat kanavat, maksu-tv

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.